Connect with us

Penafian

Polisi Penafian dan Kerahsiaan

Pemilik laman web ini SihatKini tidak berkongsi maklumat anda dengan pihak ketiga. SihatKini juga tidak akan berkongsi maklumat tentang lawatan anda ke laman web kami.

Penggunaan Maklumat

Anda bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari laman web ini atas tanggungjawab sendiri. Risiko jika berlaku sebarang kerugian, kerosakan atau kemalangan yang berlaku disebabkan penggunaan maklumat daripada laman web ini adalah tanggungjawab sendiri.

Pihak SihatKini cuba menyampaikan maklumat dengan cara yang baik dan mudah difahami oleh masyarakat. Namun kesilapan penulisan ataupun kecuaian tidak dapat dielakkan dan bukan disengajakan

Maklumat dalam laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

Penulisan Komen

Pemilik laman web ini berhak memadam mana-mana komen yang ditulis dalam ruangan komen blog ini tanpa notis jika:

  1. Komen yang bersifat mengugut
  2. Mencarut
  3. Komen yang tidak senonoh
  4. Komen yang berbaur perkauman dan politik
  5. Komen yang bersifat spam
  6. Komen yang tidak difahami

Hak Cipta Artikel, Maklumat dan Bahan

Semua hasil penulisan di laman web SihatKini ini adalah hak pemilik laman web dan juga penulis. Anda perlu mendapatkan kebenaran daripada pemilik laman web ini sekirannya anda ingin menyalin sepenuhnya ke dalam mana-mana media termasuk laman sesawang, blog, surat khabar, majalah atau media atas talian.